avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosarul meu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosarul meu

Buna seara! Rezultatul recoltarii sangelui meu la IML a fost de 1.05. In urma rezultatului , urmeaza dosarul penal.As dori sa imi spuneti,procesul o sa aiba loc in aceiasi localitate ,respectiv Calarasi? Eu locuind in Constanta si cam cat credeti ca o sa dureze pana o sa fiu citat? Va multumesc si va doresc sanatate!
Cel mai recent răspuns: adrian08 , utilizator 20:13, 30 Decembrie 2010
Procesul o sa se tina la judecatoria Calarasi.Daca procurorul de caz a pus in miscare actiunea penala si a sesizat instanta de judecata.....cam pana la sfarsitul lunii ianuarie 2011 veti fi citat,poate chiar mai repede.

andymaurul
adrian08 a scris:

Buna seara! Rezultatul recoltarii sangelui meu la IML a fost de 1.05.


Proba biologica consta din doua examene la interval de o ora.
Nu ne spuneti decat o valoare, 1.05, care este cea dea doua, poate va avantajaza un calcul retroactiv!!
Este final rezultatul.....din necunostinta de cauza ,am refuzat a doua proba, ulterior afland rolul ei#-o...Multumesc!
Atunci, bucurati-va de un dosar penal.
Acesta va fi instrumentat de Parchetul de pe langa Judecatoria in raza careia s-a intamplat evenimentul, iar judecata va fi facuta tot de aceeasi judecatorie.
Ati fost chemat pana acum la Parchet, v-au adus la cunostinta ca aveti dosar de cercetare penala?
Ati dat declaratii pe formulare tip, sau numai de mana?
Daca vreti un raspuns mai exact, dati mai multe amanunte.,
Nu am fost chemat la parchet si nici nu mi s-a adus la cunostinta ca am vreun dosar de cercetare penala. Singura declaratie care am dat-o a fost ce-a de la sediul politiei din seara cu pricina,o declaratie scrisa de mana in legatura cu tot evenimentul petrecut.

Alte discuții în legătură

Cod penal lorelaybianca lorelaybianca Buna Seara.Am primit o citatie prin care sunt chemata la procuratura in calitate de faptuitor pt art 215 cod penal.as vrea sa stiu si eu ce inseamna faptuitor. (vezi toată discuția)
Calomnie? marcus68 marcus68 Sunt chemat la postul de politie printr-o reclamatie facuta de o vecina senila, precum ca i-am furat ceva din gradina...Locuiesc in oras si acolo am o ... (vezi toată discuția)
Sant cercetat..pt cat timp? xyzelis xyzelis acum 6 luni am fost luat de acasa de un echipaj de la diicot...cu acuzatia de proxenetism,trafic de persoane...dupa 9 ore...am plecat de acolo cu o citatie ... (vezi toată discuția)