avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru+intabulare+dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru+intabulare+dezmembrare

Care sunt cu aproximatie costurile totale( onorariile si taxele ANCPI) pentru intocmirea cadastrului+intabularea unui imobil format din 700mp teren si o casa de 70 mp,apoi dezmembrarea unui lot de 350mp fara constructie pe el.De mentionat ca proprietarii au obtinut actul de proprietate prin hotarare judecatoreasca.Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:50, 13 Decembrie 2010
Nu mai intrebati pe forum de costuri si onorarii .
Toate sunt negociabile, mergeti direct la sursa si aflati exact, fiecare are pretul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unei case crystyyy83 crystyyy83 buna ziua, as vrea sa stiu si eu ,daca se poate, la o casa in valoare de 36000 de euro cit m-ar costa notarul ? (vezi toată discuția)
Consecinte neinscriere constructie in cf babysee babysee Am construit o casa cu 3 ani in urma pe terenul proprietatea mea. Am obtinut si procesul-verbal de receptie finala. Inca nu am ajuns la cartea funciara sa ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastrala virtuala danielascepchin danielascepchin Buna ziua! As dori lamuriri cu problema cu care ma confrunt acum. In noiembrie 2004 familia mea am cumparat in indiviziune cu o alta familie un teren de 900 ... (vezi toată discuția)