avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar invatamant

Buna! As dori sa ma ajute cineva: sunt incadrata ca profesor educator cu studii superioare si am 6 ani vechime, fara grad didactic. Doresc sa aflu cat trebuie sa am salarul tarifar si in ce categorie de coeficient de ierarhizare sunt inclusa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters61759 , utilizator 07:12, 15 Decembrie 2010
Multumesc, dar acest site nu mai e valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare director scoala kanyalaci kanyalaci Buna ziua. Intrebarea mea este, ca art. 51 din Legea 349 / 2004 privind modificarea si completarea statutului personalului didactic mai este in ... (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare in 2011, salariul minim 2011 hgabi hgabi As dori sa va intreb daca incepand cu ian 2011 se pastreaza coeficientii minimi de ierarhizare si daca se modifica, care sunt acestia? De asemenea care va fi ... (vezi toată discuția)
Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)