avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insulta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insulta

Am insultat pe cineva printr-un sms,urat,s-a depus plangere la politie impotriva mea.In prima declaratie mi-am recunoscut fapta si mi-am cerut scuze persoanei,fiind convinsa ca aceasta nu doreste sa continue procedura,nu si-a retras plangerea,sunt foarte disperata pentru ca nu vreau sa primesc nici macar o amenda administrativa pentru ca doresc sa sustin un concurs pentru o functie publica unde mi se cere cazier fiscal,si o buna conduita morala,ce pot sa mai fac,nu am scris mesajele fara motiv,am fost provocata,chiar agresata dupa scrierea mesajului,nu de fata careia i-am scris mesajul ci de prietenul ei ,eu am depus o plangere impotriva lui dar mi-am retras-o,impotriva ei nu am depus nimic desi a luat parte la agresarea mea?
Cel mai recent răspuns: Crisy , utilizator 22:59, 14 Martie 2008
Incearca sa iei legatura cu persoana respectiva pentru ca sa va impacati . Daca este de acord mergeti impreuna la Politie si sa dea o declaratie cum ca v-ati impacat sau sa-si retraga plangerea asa cum ai facut si tu.

O alta varianta ar fi sa te duci la ofiterul sau subofiterul de politie care ti-a luat declaratia si sa vezi ce s-a intamplat cu dosarul in care esti cercetatat.
Dar este posibil sa luati o amenda administrativa.Si presedintele Basescu a facut tiganca o jurnalista si totusi este presedinte.

Orice om se mai enerveaza din cand in cand.Incercati sa explicati acest lucru organelor competente in cazul in care nu va puteti impaca conform legii.

Si nu uitati sa explicati si faptul ca regretati acest lucru pt ca sunteti o persoana civilizata.Eu cel putin am ajuns la aceasta concluzie.

In plus, nimic nu va impiedica sa mergeti la organele competente cu un avocat care sa explice lucrurile in felul lui.
Multumesc mult,sper sa ne impacam si incerc sa merg la un psiholog,pt ca nu vreau sa mia reactionez in asa fel indiferent in ce fel voi fi provocata,multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertizare verbala de la politist adrianacnt adrianacnt Buna ziua, M-am certat acum 5 zile cu o vecina, am jignit-o si a facut plangere impotriv a mea. Am fost si eu de fata cand a facut plangerea. Politistul ... (vezi toată discuția)
Inchidere dosar plangere politie - urmare in instanta? cristina_tutu cristina_tutu Buna seara!Am si eu o mica problema. Acum doi ani, am fost atacata de 2 tiganci in zona Unirii, care m-au lovit si mi-au furat telefonul. Am depus plangere ... (vezi toată discuția)
Infractiune art.195 cod penal maxx2012 maxx2012 De mai bine de 6 luni de zile un presedintele asociatiei de proprietari de la mine din bloc imi tot poarta sambetele si nu stiu de ce. De cate ori o vede pe ... (vezi toată discuția)