avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde te adresezi pt publicare in M.Of.?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde te adresezi pt publicare in M.Of.?

Daca trebuie sa declar pierdut un document in M.Of. unde trebuie sa mergi pentru acest lucru?
Multumesc.Cu stima, Cornel Irimia
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 14:57, 14 Decembrie 2010
Pentru publicare anunt in Monitorul Oficial :
[ link extern ]
Se achita la posta o taxa pentru publicare, iar cererea de publicare (document pe care il gasiti pe site-ul monitorului oficial sau la posta) se depune in plic impreuna cu taxa si se comunica la Centrului de vânzări şi informare din Bucureşti, şos. Panduri nr. 1, bl. P33, parter, sectorul
5, cod poştal 050651

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial roxiana24 roxiana24 buna. trebuie sa mi declar cartea de munca (pierduta de catre angajator), nula in monitorul oficial. oare ma puteti ajuta, sa mi spuneti cum sa procedez? ... (vezi toată discuția)
Anunt gresit in monitorul oficial SorinVi SorinVi Intamplator secretariatul facultatii unde sunt inscris mi-a pierdut diploma de bacalaureat si acum trebuie sa urmez procedura de a recupera un duplicat dupa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ginacom ginacom Buna dimineata! Baiatul meu din prima casatorie are varsta de 19 ani si doreste sa-si schimbe numele (sa-l poarte pe cel al actualului meu sot,implicit si al ... (vezi toată discuția)