buna. trebuie sa mi declar cartea de munca (pierduta de catre angajator), nula in monitorul oficial. oare ma puteti ajuta, sa mi spuneti cum sa procedez? nimeni nu stie sa mi spuna unde si ce ar trebui sa fac.
va multumesc anticipat
mergeti la un oficiu postal si intrebati acolo .s-ar putea sa existe in orasul dumneavoastra un punct unde puteti transmite la monitor aceasta declaratie .chiar si la registrul comertului din orasul dumneavoastra
cu o copie de pe anunt sau in unele cazuri se accepta la itm si chitanta care face dovada platii catre monitor, solicitati o adeverinta de vechime care se elibereaza de la itm
din cate stiu eu se platesc 40 lei pentru aceasta adeverinta
Puteţi trimite prin poştă cererea şi dovada plăţii taxei (chitanţa poştală), la sediul Centrului de vânzări şi informare a Regiei Autonome Monitorul Oficial , din Bucureşti, şos. Panduri nr. 1, bl. P33, parter, sectorul 5, cod poştal 050651
Dacă nu sunteţi din Bucureşti, mergeţi la oficiul poştal pentru achitarea sumei de 21.60 lei, reprezentând taxa de publicare (20 lei) şi contravaloarea ziarului (1.60 lei); achitaţi contravaloarea ziarului numai dacă doriţi să vi se expedieze prin poştă un exemplar al Monitorului Oficial, imediat după apariţie.
Schimbarea numelui
ginacom
Buna dimineata! Baiatul meu din prima casatorie are varsta de 19 ani si doreste sa-si schimbe numele (sa-l poarte pe cel al actualului meu sot,implicit si al ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume
shusta
Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu schimbarea de nume.Este posibil sa renunt la un prenume?Am un nume si doua prenume si mi doresc sa renunt la un ... (vezi toată discuția)