avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte proprietate pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte proprietate pierdute

dupa decesul bunicilor, am cautat actele de proprietate ale casei mostenite si nu le mai gasesc nicaieri:(. de unde pot sa fac rost de un duplicat ceva de pe actele casei???
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:36, 14 Decembrie 2010
ce acte de proprietate avea: contract de v/c, donatie, mostenire, etc?
act de v/c
Daca stiti notariatul la care au fost incheiate, puteti apela la arhiva Camerei notarilor publici pentru un duplicat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cum pot intra în posesia documentelor unei proprietăți, ... Ali70 Ali70 Bună ziua. Cum pot întra în posesia documentelor unei proprietăți, a bunicilor mei. Sunt singurul moștenitor în viata,și din păcate nu mai găsesc ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)