Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare.
Ce s-ar mai putea face in urmatoarea situatie?
Eu am girat in nume personal un imprumut al unei societati.
Societatea nu a returnat imprumutul si lichidatorul nu a recuperat nimic din bunurile societatii cu toate ca acestea puteau acoperi imprumutul.
Tribunalul a dispus inchiderea procedurii insolventei conform art.131 din L85/2006.
Eu ce as mai putea face daca ei au aranjat si cu lichidatorul si la Tribunal?
Cum poate da Tribunalul aceasta decizie cind mai sint bunuri ale societatii care pot fi valorificate?
Juridic cui mai apartin aceste bunuri deoarece societatea e dizolvata?
Eu pot sa le valorific pentru a achita datoria la AVAS?
Eu nu cred ca mai sunt bunuri in patrimoniul societatii care sa nu fi fost valorificate.
Problema e ca societatile care intra in lichidare au, de regula, datorii la stat si acestea se achita cu precadere, dupa onorariul lichidatorului; probabil ca dupa ce s-au achitat aceste datorii, nu au mai fost fonduri si pentru plata celorlalte creante.
poti contesta inchiderea procedurii, daca e asa cum sustii, desi inclin sa cred ca defapt e asa cum a zis Lory.
Nu cred ca lichidatorul ar fi ratat un comision.
Multumesc.
Sint utilaje care pot fi date la fier vechi iar suma ar acoperi datoriile de la AVAS.
Eu le-am facut poze si le-am depus la dosarul pe care il am pentru ca am fost girant, dar nu stiu daca ma ajuta cu ceva..
La dosarul de faliment si lichidare eu nu am fost parte.
Sa poate face la acest dosar contestatie in anulare si pe ce motiv?
Lichidatorul a luat comision de la patronii societatii sa nu valorifice utilajele si sa ascunda faptul ca utilajele bune au fost valorificate de patroni in folos personal.
Lori - Romi
nu ar fi mai bine sa adune probe si sa le aduca in fata instantei si judecatorul sindic poate santiona sau poate dispune revocarea lichidatorului.