avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comodarar - persoana fizica vs cabinet de avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comodarar - persoana fizica vs cabinet de avocat

X - avocat doreste sa-si schimbe sediul profesional

Intrebare: cine va avea calitatea de comodatar ? avocat persoana fizica sau cabinetul de avocat ?

Multumesc

Daca se doreste schimbarea sediului cabinetului, atunci acesta va fi comodatar in contractul pe sediu (banuiesc ca de asta e vorba, intrebarea e mai mult decat evaziva).
Scuze, intr-adevar, este vorba despre schimbarea sediului cab avoc.

Dac insa avem un Cab de avoc in curs de constituire - cine va fi comodatar - viitorul avoc titular ?
Scopul contractului: prezentul contract de comodat va fi incheiat in vederea infiintarii, dar si a desfasurarii activitatii Cab......

Contractul se incheie cu persona fizica in calitate de avocat titular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract comodat - schimbare sediu social pfa violetapotoceanu violetapotoceanu Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire . Daca locuinta ... (vezi toată discuția)
Contract comodat sediu srl crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ce trebuie facut in urmatoarea situatie - s-a incheiat un contract de comodat pentru sediul unui SRL - sediul respectiv fiind la unul din cei 2 ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)