avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalcularea acoolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalcularea acoolemiei

In data de 28 aug am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotesc,fiind depistat cu o alcoolemie de 0.41 in aerul expirat.Am fost dus la spilalul judetean pt recoltarea probelor biologice,dupa care mi sa descoperit la prima proba 1 si la cea de a doua 0.8.Am fost chemat de un anume inspector de pol pt declaratie,in acea declaratie am cerut recalcularea la inml,mi-a fost aprobata dar am fost pus sa platesc de doua ori testul adica doua chitante a cate 530 lei.
E normal sa platesc doua si daca da de ce??
Multumesc din suflet.M.I.C-Lung
Cel mai recent răspuns: vaentin_dragan , utilizator 09:22, 19 Decembrie 2010
Din cate cunosc pentru recalculare este alt pret decat pentru simpla calculare.
Vedeti preturile practicate pe site-ul INML
eu am fost in cazul tau si nu am platit decat o data in jur de 510 ron recalcularea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
0.9 alcoolemie in sange la prima prelevare la inml , mai am sanse la o recalculare? iverson_nio iverson_nio Buna ziua, Am fost prins de Rutiera Bucuresti pe sos Pipera conducand cu o alcoolemie in aer expirat de 0.41 la ora 06:20 am . Am fost la INML unde mi s-a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte alexcris alexcris am fost oprit de politie si am fost depistat cu o concentratie de alcool de 0,47% in aerul expirat si am fost dus la INML pentru probe biologice. Inrebarea mea ... (vezi toată discuția)