avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cand incepe urmarirea penala?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cand incepe urmarirea penala?

Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest cu o concentratie peste o,4 in aerul expirat:procesul verbal care se incheie cu aceasta ocazie este un act procedural?Poate fi lovit de nulitate PV daca faptuitorul nu poate face obiectii la el?Este obligatorie prezenta marorilor asistenti?In ce cazuri poate fi lovit de nulitate PV?
Cel mai recent răspuns: tyar , utilizator 08:27, 17 Decembrie 2010
Am fost dus pentru recoltarea probelor biologice,rezultatetele nu se stiu inca.
Pv a fost redactat dupa 15 ore,in biroul politiei. Ideea este ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de acord cu cele consemnate si nici nu am avut posibilitatea de a face obiectiuni la procesul verbal.De fata nu a fost nici un martor asistent cu toate ca in pv era consemnat martorul care a asistat la momentul cand am suflat in alcooltest.
Pana la acest moment nu am dat nici o declaratie
Ar rezulta din cele afirmate de dvs,ca este vorba doar despre o contraventie.
In aceasta situatie procesul verbal de constarare va va fitrimis la domiciliu si aveti positibilitatea ca inn termen de 15 zile de la comunicare sa il contestati la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei.
Pentru a fi sigur solicitati relatii de la medicul legist
Nu este contraventie,s-a deschis un dosar de urmarire penala deoarece am avut o,49g/l in aerul expirat

Alte discuții în legătură

Etilotest 0.27mg/l ContSters435732 ContSters435732 Buna ziua, In data de 23.07.2017 am fost oprit de un echipaj de politie si am fost testat cu etilotestul, rezultand o valoare de 0.27mg/l in aerul expirat. ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)