Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest cu o concentratie peste o,4 in aerul expirat:procesul verbal care se incheie cu aceasta ocazie este un act procedural?Poate fi lovit de nulitate PV daca faptuitorul nu poate face obiectii la el?Este obligatorie prezenta marorilor asistenti?In ce cazuri poate fi lovit de nulitate PV?
Corect dar dar pana la venirea valorilor probelor biologice eu am dosar penal si vroiam o parere in legatura cu pv care s-a intocmit adica legalitatea lui,deoarece la momentul cand mi s-a dat sa semnez acesta nu avea nici o alta semnatura pe el cu toate ca era trecut si martorul asistent si nici nu avea un spatiu special unde sa trec eventuale obiectii.
Pentru a fi dat raspunsul dorit de dvs,trebuie vazute actele si lucrarile dosarului,ori acesta in acest moemnt este in curs de instrumentare,nfiind nici macar complet,fata de lipsa probelor biologice.
Pe de alta parte,probele biologice cor avea valori duble,fata de rezultatul stabilit de etilotest.
Buna seara
SoituCostel2013
Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)