avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare functionar public

As dori sa stiu daca sotul meu a fost incadrat corect ca functionar public. In anul 2005 a fost incadrat in functia-Referent asistent categoria C Clasa III Gradul 3 avand studii medii. In 2006 a absolvit facultatea si a fost trecut pe studii superioare la functia- Consilier Asistent treapta 3
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:20, 15 Decembrie 2010
Buna ziua !
Nu vad nicio problema .... cand a fost promovat in clasa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)