avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

buna ziua !
in urma cu 6 ani am mandatat o persoana in vederea indeplinirii formalitatilor necesare obtinerii cartii de identitate unui autoturism precum si a vanzarii si radierii acestuia de pe numele meu.
intre timp am discutat cu mandatarul care a tot promis ca se va ocupa de vanzarea si radierea acestuia, dar pana in prezent nu s-a intamplat nimic.mai mult se pare ca masina nici nu mai exista in circulatie, intrucat din spusele lui am inteles ca ar fi fost dezmembrata.
problema este ca masina figureaza in continuare pe numele meu si implicit platesc si impozit ptr ea de atatia ani.
cum as putea sa radiez masina de pe numele meu, in aceasta situatie ?
multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez un autoturism vandut bybycom bybycom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum 1 an am vandut o masina iar noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui stiu asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)