De cateva zile, se trimite si o alerta cu cele mai interesante subiecte din forum din ziua anterioara. M-ar interesa sa stiu ce parere aveti despre aceasta. Va deranjeaza? Vi se pare interesanta? Ati vrea ca subiectele sa fie mai orientate intr-o anumita directie?
Ati vrea sa puteti primi alerta doar cu subiectele interesante (cum ar fi ideea ca am face unul pentru cei interesati de subiecte de contabilitate, altul pentru oameni interesati de subiecte din drept..., altii pentru oamenii interesati de altceva, etc?).
Raspunsurile ne ajuta sa putem intelege in ce directie sa orientam alerta respectiva. Bineinteles, exista oricand si directia inchiderii ei, daca nu e dorita.
Buna seara.
Personal, mi se pare o idee binevenita. In alergatura de zi cu zi, cei care frecventeaza diverse forumuri, ma refer la o larga varietate, ar dori sa gaseasca o scurta trecere in revista, un fel de briefing, desi este un pic impropriu...ca sa zic asa.....al celor mai discutate subiecte de pe forumul respectiv.
Poate ca unii sunt in trecere prin fata computerului, citesc cateva clipe ...ce s-a mai discutat...daca e ceva care le suscita interesul...si apoi revin la activitatile cotidiene.
Mie una mi-a placut sa pot citi despre ce s-a mai discutat, lucruri considerate interesante de catre altii mai indreptatiti ca mine sa le catalogheze astfel.
Multumesc.
Buna seara,
m-am mirat cand am primit alerta pentru un topic in care nu am scris… Dar a fost interesant.
Mi-ar placea sa primesc asemenea alerte din forumurile Drept civil, Drept penal, Drept comercial, Discutii contabile si fiscale: salarii si impozit pe profit. ;)
Asadar, ar fi o idee buna sa fie “orientata” alerta pe domenii… si preferinte… (a nu se intelege individualizata la propriu) :)
Asa cum sunt acum alertele nu ma deranjeaza (in fond, le pot deschide sau nu).
Un subiect interesant e interesant si atat – indiferent de tema.
Dar...modul de prezentare ar trebui sa fie putin diferit...adica un titlu scris cu alta culoare, de exemplu? Sa zicem, o culoare care sa-ti "sara in ochi"...verde, albastru, rosu...
Multumim pentru alerta! Excelenta idee. Mai ales pentru situatii in care apar subiecte "hot" despre care e bine de aflat impresii in timp util.
In orice domeniu. Nu stii ce subiect si din ce domeniu iti poate starni interesul. Sau, poate candva ai cautat raspuns la o intrebare si, nefiind de specialitate, ai amanat cautarea. Asa, poti avea placuta surpriza sa vina raspunsul peste tine, urmarind discutia pe tema respectiva.
Cont inactiv
tzuku51
In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont).
De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)