Pentru ca uneori mai dam si rateuri (vezi subiectul de astazi care a fost popularizat ca headline al newsletterului "Din Forum"), motiv pentru care ne cerem scuze, ne-am gandit sa va intrebam ce anume ati dori sa fie popularizat in newsletterul respectiv, trimis in fiecare luni - vineri.
In acest moment, acolo sunt selectate cateva dintre subiectele care au starnit cele mai multe discutii in zilele anterioare celei in care se trimite newsletterul.
Credeti ca ar trebui diversificata selectia, astfel incat doritorii de subiecte juridice sa poata primi prin email subiectele in cauza, doritorii de subiecte contabile sa primeasca acel gen de subiecte, etc?
Buna seara. Din punctul meu de vedere, consider binevenit acest newsletter.Intru in fiecare zi pe mailul folosit pentru crearea contului, si daca nu am timpul suficient pentru a ''rasfoi''forumul, vad acolo subiecte interesante.
Cred ca este oportuna primirea de articole diverse din forum, eventual cele care au starnit cele mai multe controverse, sau articole recomandate de alti utilizatori, din diverse domenii. Poate cineva cu preocupare juridica exclusiv, este interesat la un anume moment dat si de o ''variatie'' pe teme contabile sau de alta natura- vezi cazuri prezentate de utilizatori - cazuri din sfera rutiera...
Nu stiu daca din punct de vedere al dvs. , strict tehnic , se poate sa trimiteti , in functie de optiunea fiecaruia, numai anumite subiecte....Dar este oportun cred, si este numai parerea mea, pe care nu este necesar sa o impartasiti, sa primim subiecte din intreg forumul, pe teme diverse de discutie. Daca este posibil.
Multumesc si o seara frumoasa.