avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Ce parere aveti de noul Forum?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Ce parere aveti de noul Forum?

E bine, e rau, ar fi trebuit sa-l schimbam in alt mod...?

Ar mai fi de discutat si problema postarii de mesaje in forum. In viitorul apropiat, vor putea scrie mesaje sau raspunde la mesajel in Forum doar utilizatorii inregistrati. Ce parere aveti de aceasta schimbare?
Cel mai recent răspuns: constable , utilizator 18:43, 19 Iunie 2005
Mi se pare corect sa poata scrie in Forum doar utilizatorii inregistrati.
Ca aspect arata mult mai bine :)

_______, Ralu
Imi placea mai mult cand din newsletter intram direct pe subiectul discutat in Forum care ma interesa. Acum e incomod sa treci prin pagina cu teme, sa cauti in care tema e subiectul respectiv, sa.
Dar nu s-a schimbat nimic din punctul acesta de vedere. Si acum se poate merge din Newsletter direct in pagina cu mesajul in cauza. Sau nu vorbim amandoi de acelasi lucru?

Te rog sa detaliezi.

m-a cam luat prin surpindere schimbarea....dar noul format este mai interesant cu toate ca este putin mai greu de parcurs. Cred ca este o idee buna de a conversa doar cei inscrisi.( nu imi place ca unii autori se ascund sub semnul anonimatului).
raisa
anonimatul are functiile lui si se impaca foarte bine cu gratuitatea raspunsului... imi rezerv dreptul sa raman anonim si sa asist pro bono pe cine cred eu de cuviinta, daca sunt in masura si competent in respectiva problema...
fortuna vis,

Alte discuții în legătură

Ar fi oportun sa corectam greselile gramaticale sau de exprimare ale celor care posteaza? ContSters259670 ContSters259670 Am intalnit de curand \\" adeverinta s-a expirat\\"....scris de un profesor care punea o intrebare in forum si nu era singura greseala. Mi se pare inadmisibil, ... (vezi toată discuția)
Avocat (a) stagiar aldescu aldescu Cautam avocat stagiar - Bucuresti Cerinte: ambitios, foarte organizat/ ordonat, rezistent la munca sub stress, initiativa (bun management al documentelor) ... (vezi toată discuția)
Cerºetorul de solidaritate legalmgm legalmgm Apud: Florin NEGRUŢIU: \"Cerşetorul de solidaritate Te ştiu de mult, mi te agăţi în fiecare zi de picioare, umil şi mieros ca un cerşetor. ... (vezi toată discuția)