Cautam avocat stagiar - Bucuresti
Cerinte:
ambitios, foarte organizat/ ordonat, rezistent la munca sub stress, initiativa (bun management al documentelor) doritor sa invete noi lucruri
bune cunostinte de limba engleza (scris / vorbit e un plus)
sa aiba cunostinte minime in practica
3 luni proba
mediu placut de lucru
venituri atractive pe masura incasarilor si a activitatii prestate
pentru primele 3 luni 100-150 euro
nu dorim "bonus" pentru acest post :D
dorim seriozitate si competitivitate
interviu: un set de intrebari, un caz practic (actiune, mod de aparare, intampinare, etc)
redactare contracte, scrisori, adrese
orientat in primul rand spre comercial
trimiteti CV pe adresa: lawofficeme@yahoo.com
termen limita pentru trimiterea CV 10 februarie 2007
..suna provocator anuntzul...dar cu banii....e cam aiurea....cine traieste cu 100-150 euro?...sa fim seriosi..nici pana la coltzul strazii nu iti ajung....am intzeles..perioada de stagiu...dar...nu bataie de jocc....:D
era pentru perioada de proba
intr-adevar e bataie de joc, cum spui tu. de aceea nici nu trebuie sa aplici
mai mult, era o perioada de 3 luni platita, indiferent cat de capabil (a) ai fi fost.
de acea exista optiuni, sa accepti sau nu. suna cumva a sclavie? nu ni s-a parut.
nimeni nu este obligat sa accepte ceva ce nu ii convine. am preluat mesajul si iti multumesc pentru feed-back
....da..imi cer scuze daca am jignit cu ceva...dar am fost cat se poate de realista si de sincera.....si dupa cele 3 luni de proba..in care presupunem ca av stagiar se descurca minunnat..care ar fi asteptarea..din punct de vedere salarial?
....da..imi cer scuze daca am jignit cu ceva...dar am fost cat se poate de realista si de sincera.....si dupa cele 3 luni de proba..in care presupunem ca av stagiar se descurca minunnat..care ar fi asteptarea..din punct de vedere salarial?
mai conteaza?
nu trebuie sa iti ceri scuze. am inteles punctul tau de vedere.
evident ca se rediscuta termenii de colaborare cu cel care corespunde si este si dornic sa munceasca.
dar discutiile se fac in concret nu pe povesti de forum.
oricum pozitia ta fata de acest mesaj a fost fair chiar daca necorespunzatoare discutiei.
imi amintesc discutiile cu platitul maestrului. acum ne ofensam pe sume. nu am luat pe nimeni cu bani pana acum.
cei ce au lucrat au fost platiti.
nu prea stau pe forum, dar am vazut raspunsul si am gasit corect sa iti raspund.
iti doresc mult succes
Forum sau facebook
marfan
Buna ziua,
Daca cineva ar vrea sa publice o carte care sa contina discutiile de pe un forum sau postarile de pe facebook cu tot cu comentariile aferente, ce ... (vezi toată discuția)