avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Ce parere aveti de noul Forum?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Ce parere aveti de noul Forum?

E bine, e rau, ar fi trebuit sa-l schimbam in alt mod...?

Ar mai fi de discutat si problema postarii de mesaje in forum. In viitorul apropiat, vor putea scrie mesaje sau raspunde la mesajel in Forum doar utilizatorii inregistrati. Ce parere aveti de aceasta schimbare?
Cel mai recent răspuns: constable , utilizator 18:43, 19 Iunie 2005
In cazul asta va fi cel mai tare forum.
Poate nu asta ar trebui sa conteze in primul rand...

Ralu
Sau poate da ca eu inca le astept.
Lasa Romy, cred c-o sa traiasca forumul asta inca putin si fara zambete. Si cine vrea sa zambeasca, o face oricum :)
Sunt de acord si astept ziua in care pe forum vor dialoga numai utilizatori inregistrati.
Forumul este greu accesibil. Administratorii ar putea vedea avocatura.com
Oricum apreciez informatia vasta, variata si actuala pe care o ofera avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ar fi oportun sa corectam greselile gramaticale sau de exprimare ale celor care posteaza? ContSters259670 ContSters259670 Am intalnit de curand \\" adeverinta s-a expirat\\"....scris de un profesor care punea o intrebare in forum si nu era singura greseala. Mi se pare inadmisibil, ... (vezi toată discuția)
Avocat (a) stagiar aldescu aldescu Cautam avocat stagiar - Bucuresti Cerinte: ambitios, foarte organizat/ ordonat, rezistent la munca sub stress, initiativa (bun management al documentelor) ... (vezi toată discuția)
Cerºetorul de solidaritate legalmgm legalmgm Apud: Florin NEGRUŢIU: \"Cerşetorul de solidaritate Te ştiu de mult, mi te agăţi în fiecare zi de picioare, umil şi mieros ca un cerşetor. ... (vezi toată discuția)