avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca as divorta de sotul meu in situatia mea de vanzatoare fara carte de munca ar putea intra in custodia mea copilul?
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:28, 15 Decembrie 2010
Depinde de probele de la dosar, legea avand in vedere interesul primordial al minorului.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
Daniel Coman, Avocat
Buna seara,

In urma probatoriului administrat in cauza ( inscrisuri,martori,interogatoriu,dar si ancheta sociala intocmita in acest caz),instanta de judecata va decide,tinand seama de interesul superior al copilului si nu in ultimul rand de conditiile materiale (venituri,existenta unei locuinte-proprietate personala sau chiar inchiriata),,morale,cele de crestere si educare optima a minorului,caruia dintre parinti ii va incredinta copilul.
Daca puteti dovedi ca oferiti copilului un minim de conditii pentru cresterea si educarea lui,sunt sanse mari sa fie lasat in custodia dumneavoastra.Instanta,in cele mai multe cazuri,decide ca minorul sa nu fie despartit de mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului abcdefg abcdefg suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului ! louisdayana louisdayana Buna ziua ! Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori ! Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu ... (vezi toată discuția)
Custodie broasca maria broasca maria am un baiat dintro rel.de concubinaj,este trecut pe numele tatalui,am hotarare definitiva si irevocabila pt plata pensiei si dreptul la vizita al tatalui dar ... (vezi toată discuția)