tv prin cablu pe care o detin de 5 ani nu a avut autorizatie de constructie. Pana acum nu am avut nicio problema cu autoritatile,acum cerandu-mi autorizatie ca sa pot face deranjamente,conectari,etc.Nu pot sa ma urc pe nici un stalp ptr.ca vine pol.comunitara si-mi da amenda.La primarie nici nu vor sa auda de eliberare a autorizatiei de constructie(primarul are intelegere cu o alta firma care acum construieste retea de cablu)Ce fac eu cu abonatii existenti si cum poate fi pe cale legala rezolvata problema ?
Intocmirea Documentatiei pentru Detaliile de Executie (DDE)
documentatia trebuie structurata pe specialitati, respectiv: : rezistenta, arhitectura, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii:gaze, instalatii electrice (inclusiv curentii slabi de la telefon, TV,cablu, sonerie, alarma, aer conditionat).
conform legilor 50/1991 - Legea privind autorizarea lucrarilor in constructii si 453/18.07.2001( lege care completeaza si aduce modificari legii 50/1991)
Autorizatie casa!
eufor81
as dori sa stiu costul unei autorizatii de casa cat ajunge!
situat in mediu rural la 12 km de bacau cu un spatiu abitabil de 100 m2 facuta cu caramida si ... (vezi toată discuția)
Informatie
marilena28
Buna ziua, as dori sa aflu si eu cum as putea sa obtin un certificat de autorizatie pentru extindere sau mai bine zis pentru a putea sa construiesc pe un ... (vezi toată discuția)