avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general termosistem sediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

termosistem sediu

Buna seara,
am un apartam inchiriat ptr sediul social. Acum o luna i-am facut termosiatemul,
la care am folosit produse din stocul firmei. Manopera a fost unei A.F.
Poate cineva sa-mi spuna care ar fi inreg contabile ce trebuiesc facute?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:40, 17 Decembrie 2010
Pentru materialele folosite emiteti bon de consum . Nu ati precizat cum sunt inregistrate in contabilitate aceste "produse" pentru a va putea scrie si monografia contabila. Reveniti cu amanunte suplimentare .

In cazul in care le aveti inregistrate in cont 3028,cheltuiala se va inregistra astfel:

6028=3028.

Sau le puteti inregistra in cont 611- " cheltuieli cu intretinerea si reparatiile".

Manopera executata de A.F. este o prestare de serviciu .Inregistrati 628=401.
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regie proprie lenuivan lenuivan s-a realizat de un angajat al nostru un raft, am inreg achizitia mat 6028=401, apoi 231=722, ma puteti ajuta cu un model de deviz sau un document de inreg a ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile investitii renovare sediu RobertR RobertR Buna ziua, 1. Sediul social al firmei este apartamentul in care locuieste patronul si a fost dat firmei prin comodat pe o perioada nedeterminata. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)