avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgeeeeeeent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgeeeeeeent

maine tre sa ma impac cu o persoana p care am ,,maltratato''
cum as putea sa ma impac o persoana vatamata????un act notarial sau ceva?????si daca se poate stii cam ce ar trebui scris in act .........urgent va rog...

multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:00, 16 Decembrie 2010
persoana pe care a-ti maltratato a depus plangere impotriva dmv? ca asa este simplu pers maltratata isi retrage plangerea si totul este ok.....
impacarea sa o faceti la notar.va explica acolo totul.
Nu e cazul de mers neaparat la notar .
Daca respectiva persoana a facut plangere la politie pentru lovire sau vatamare corporala , este suficient sa-si retraga plangerea depusa , sau sa declara ca v-ati impacat.
Numai in cazul in care va judecati in fata instantelor civile , este necesar sa mergeti la notar , dupa retragerea actiunii , iar partea vatamata sa dea o declaratie de renuntare la drept. Acest lucru se poate face cu acelasi efect si in fata instantei de judecata , dar e mai riscant pt dvs.
Si eu cred ca nu este obligatorie intelegerea realizata prin intermediul notarului,dar daca este vorba despre achitarea unor sume ca "pret" al impacarii,este bine de realizat si astfel de intelegere pentru a se stipula conditiile intelegerii in actul notarial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unei plingeri ContSters75393 ContSters75393 Poate partea vatamata sa-si retraga plingerea pe articolele vatamare corporala,amenintare si violare de domiciliu.Si inca ceva ,daca nu a fost audiat ... (vezi toată discuția)
Agresiunea Statescu Statescu Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)
Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)