avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum poate fi demis un presedinte de asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum poate fi demis un presedinte de asociatie de proprietari pentru agresiune?

cum poate fi demis un presedinte de asociatie care a agresat un locatar
Cel mai recent răspuns: kittyplus , utilizator 13:28, 29 Decembrie 2011
Mai degraba trebuie reclamat la politie. Martori sunt?

De demis il demite adunarea generala a proprietarilor. Mai greu..... de demis!
da exista si certificat medico legal si un proces verbal intocmit de politie
Daca doriti numai demisia presedintelui, asteptati urmatoarea adunare generala si acolo propuneti si alegeti alt presedinte.
Daca doriti sa fie si pedepsit pentru agresiune reclamati la Politie.
Dar dece acest presedinte a devenit agresiv ? asa din senin sau a fost provocat fara motiv si sa saturat de comentarii inutile pe care le faceti? si in final omul va dat un raspuns care nu va multumesc , mai ales ca erau de fata si alti proprietari.

Daca va lovit, mergeti la politie si faceti reclamatie.
cavallis a scris:

Dar dece acest presedinte a devenit agresiv ? asa din senin sau a fost provocat fara motiv si sa saturat de comentarii inutile pe care le faceti?


Tinand cont ca sunteti un vechi interlocutor pe acest site, sunt surprins de intrebarea pe care ati adresat-o initiatorului acestui subiect. Chiar daca s-a saturat de comentarii inutile ale locatarilor, presedintele si niciun alt proprietar nu are dreptul sa devina violent. Pentru presedinte, e simplu: exista demisia.
Daca toti am recurge la violenta din cauza unor comentarii, atunci asociatiile de locatari/proprietari ar semana cu niste ringuri de box.

Alte discuții în legătură

Membrii comitetului executiv ivladutoiu ivladutoiu 1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere? 2. ... (vezi toată discuția)
Convocare ad.gen. tomasso tomasso adunarea gen.ordinara se convoaca fie de presedintele asoc. fie de com. ex.,potrivit lg.230/2007,art.23 pct.3.:reiese ca este unul si acelasi lucru pt. ca ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)