avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum execut hotararea.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum execut hotararea.

Am fost parte civila intr-un dosar si la judecatorie mi s-au dat daune morale in valoare de 35.000 ron.

S-a facut la Tribunal Apel si i-a fost respins apelul, ramanand in vigoare ce a stabilit judecatoria initial.

Cum ajung sa caut sa ma indrept contra inculpatului pentru a-mi recupera banii?
Astept sa ajunga hotararea la judecatorie, dupa care o legalizez?

Apoi caut un executor sa-mi execute hotararea? Exact ca la civil?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:04, 16 Decembrie 2010
exact ca in civil
Am sunat la Tribunal si au zis ca hotararea e redactata si e definitiva.
Dar pot sa merg la Tribunal sa o scot de acolo def. si irevocabila si apoi sa o investesc?
Sau astept sa ajunge la Judecatorie? Ajunge dosarul al Judecatorie sau ramane la Tribunal si scot de acolo hot?
Investiti hotararea cu titlul executoriu,formulati o cerere de executare la un executor judecatoresc de pe raza Curtii de Apel locale,iar acesta va proceda la executarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)