avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului dupa somaj

am fost in somaj si am avut doar 383 pe luna,cam cat as lua indemnizatia pentru crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:36, 19 Aprilie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere situatia data , cuantumul indemnizatiei CIC va fi de 600 lei .
pyka, imi spuneti s me va rog, ati nascut?? ultmele 12 luni sunt foarte doar din somaj?? cum ati procedat dupa nastere: ati anuntat imediat la ajofm ? in prenatal cati banuti at luat?
sunt intr-o situatie asemanatoare.
va multumesc.
numa bine.
pyca si bb_yasmi:

1. Daca media veniturilor pe cele 12 luni premergatoare nasterii este mai ca de 600 lei indemnizatia de CCC este de 600 lei.
2. Daca cele 12 luni sunt formate numai din perioade asimilate atunci indemnizatia este tot de 600 lei.
3. Daca sunteti in somaj certificatele medicale de boala sau maternitate le prezentati la AJOFM care le calculeaza si le plateste.
4. Cererea pentru CCC o faceti tot catre AJOFM.
5. Concediile medicale, concediul de maternitate si CCC suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa terminarea acestor concedii.
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
urmeaza sa nasc in ianuarie,sunt in somaj din septembrie si pana sa intru in somaj am avut un an de zile lucrat si am avut un salariu pe cartea de munca de 720 de lei
buna ziua...am si eu o nelamurire
ce trebuie sa indeplinesti sa iti deschizi un magazin alimentar
si daca as putea lua vre-un imprumut de la vr-o banca????

Alte discuții în legătură

Referitor concediu prenatal n_adriana82 n_adriana82 Buna ziua! Sunt o viitoare mamica insarcinata in 31 de saptamani si am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu prenatal. Precizez ca sunt somera, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului ContSters124291 ContSters124291 de 2 ani platesc lunar la fortele de munca suma de145 lei pentru continuitatea cartii de munca.incepand cu luna ianuarie a acestui an am fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei de maternitate garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,as vrea sa stiu cum se va calcula prenatalul si postnatalul ,eu fiind in somaj de la 1 iul 2011 si inainte de somaj am pe cartea de munca un sal de ... (vezi toată discuția)