avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decont cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decont cheltuieli

am o factura pe minus cu bon nefiscal si o alta factura de la acelasi fr pe plus , pentru a o deconta ff in rosu ce scriu in decont la felul si actul emitentului? #-o
Cel mai recent răspuns: ATELOCIN , utilizator 10:02, 24 Februarie 2011
dupa cit inteleg,furnizorul a gresit Bonul fiscal si v-a emis si o factura in rosu,apoi a facut corect factura cu bon fiscal,nu?
Scrieti ce a scris furnizorul in factura,la ce anuma s-a referit:hm:
Buna ziua,
din nou aceeasi problema s-a cumparat niste produse cu factura si bon fiscal, o parte din produse s-au returnat inapoi la furnizor pentru care s-a facut factura storno si am primit banii inapoi.
Intrebarea mea este :( pentru suma restituita nu trebuia sa imi faca un bon pe minus s-au sa tai eu o chitanta cum ca am primit banii inapoi? si alta intrebare cum prind cele doua facturi pe decont daca diferenta dintre ele este mai mica decat bonul?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi probl cu decont cheltuieli ATELOCIN ATELOCIN Buna ziua, din nou aceeasi problema s-a cumparat niste produse cu factura si bon fiscal, o parte din produse s-au returnat inapoi la furnizor pentru care ... (vezi toată discuția)
Intrebare victorbuzescu victorbuzescu Buna ziua.Pentru cine ma poate ajuta am si eu o intrebare: Deschizandu-mi de cateva zile un SRL si neavand inca un contabil, ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 se aplica la note de credit? alinagava alinagava Bina ziua, Am o nedumerire... Luna aceasta am primit de la un furnizor din spatiul UE o nota de credit pentru niste produse pe care dorim sa i le returnam. Nu ... (vezi toată discuția)