avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce trebuie sa fac

am fost in somaj din decembrie 2009 pana in august 2010 cand ma solicitat sa incep munca iar la aceasi firma. Din 13 decembrie 2010 iar ma trimis in somaj dar salarul nu lam luat din luna septembrie .Ce trebuie sa fac?E obligat sau nu sami dea salaru la zi patronul?CE pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 15:48, 17 Decembrie 2010
adresati-va inspectoratului teritorial de munca si faceti o plangere, pentru verificarea angajatorului si a drepturilor salariale neplatite, daca nu , instantei de judecata !binenteles ca era obligat sa va plateasca salariul la zi pentru munca prestata;
Binenteles ca trebuie sa va primiti salariul.Adresati-va inspectoratului teritorial de munca daca aveti dovezi ca nu ati primit salariul sau tribunalului care va este indicat in decizia de incetare a contractului de munca.
consultati un avocat sa vedeti ce tarife au in acest caz si pe urma va hotarati ce e mai bine.SANATATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - salariu neplatit Petre1990 Petre1990 Am lucrat LA o firma din craiova iar patronul nu MA platit cum pot proceda si eu ca sami pot recupera bani (vezi toată discuția)
Contract de patru ore cat concediu de odihna avem platit Alexandra mitrea Alexandra mitrea Buna sunt alexandra. Lucrez cu contract de patru ore.si am intrat in concediu de odihna si dupa 3 sapt mi se refuza sami dea salarul.eu lucrez de fapt opt ore ... (vezi toată discuția)
Bună, lucrez la o firma de 1 an și jumătate timp în care ... Vuvulina Vuvulina Bună, lucrez la o firma de 1 an și jumătate timp în care primeam bonuri de masa de la patron. Patronul Refuza sa îmi dea bonurile pe luna lui august ... (vezi toată discuția)