avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dovezi in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dovezi in instanta

am o intrebare.pot folosi in instanta mail-uri primite,inregistrari cu telefonul mobil,sms-uri trimise si primite?o persoana poate fi obligata sa se prezinte ca martor?
Cel mai recent răspuns: ad2010 , utilizator 16:21, 11 Ianuarie 2011
inregistrarile cu tel mobil nu sunt admise ca proba in instanta.
dar mail-urile?dar sms-urile?
In procesul penal pot fi folosite.
Se poate efectua si perchezitie infomatica.
ad2010 a scris:

am o intrebare.pot folosi in instanta mail-uri primite,inregistrari cu telefonul mobil,sms-uri trimise si primite?o persoana poate fi obligata sa se prezinte ca martor?


daca persona cunoaste imprejurarile sau a fost de fata la savarsirea faptei,este obligata prin lege,sa se prezinte ca martor,daca este citat.
mail-urile sms-urile imi apartin si as vrea sa le folosesc pentru a demonstra adevarul

Alte discuții în legătură

Inregistrari telefonice -probe in dosar? ANDREI ANCA ANDREI ANCA Inregistrarile audio ,facute cu telefonul mobil pot fi folosite in instanta,sunt admise? (vezi toată discuția)
Infractiune sau nu? un sait de pe care se pot trimite sms false valentin1988 valentin1988 buna ziua! vreau sa fac si eu un site de fake sms(poti sa trimiti sms oricui de la oricine, avand posibilitatea de a alege numele sau numarul de telefon ce va ... (vezi toată discuția)
Sms-ul poate fi considerat ca proba sau nu ? loanabelciu loanabelciu SMS-ul (mesajul trimis de pe telefonul mobil) poate fi considerat ca proba in instanta sau nu ? (vezi toată discuția)