avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie

AM SUNAT INCA O DATA SA-MI REZILIEZ CONTRACTUL CU [editat] CEL PE CARE LAM PRELUNGIT TELEFONIC URMAND SA MA DUC SA SI SEMNEZ NU AM SEMNAT NIMIC DAR CEI DE LA ORANGE SPUN CA CONTRACTUL PRELUNGIT TELEFONIC ESTE PERFECT LEGAL IAR ACORDUL MEU VERBAL TINE LOC SI DE SEMNATURA IAM INTREBAT IN CE LEGE SCRIE LEAM SPUS CA AM CONTACTAT UN AVOCAT IAR EI AU SPUS CA CONTRACTUL VERBAL TELEFONIC ESTE PERFECT LEGAL IAR AVOCATUL NU CUNOASTE LEGEA
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Societate de telefonie mobila pintilieflorian pintilieflorian Mi-am dat acceptul telefonic pentru prelungirea contractului cu inca 2 ani cu orange urmand ca apoi sa ma duc la un partener orange sa si semnez prelungirea, ... (vezi toată discuția)
Probleme masina achizitionata in leasing sarpy sarpy am luat o masina in leasing printr-o firma in anul 2008si din motive financiare am renuntat la ea in mai 2010 mai am predat masina pe baza de proces verbal si ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila popacristian popacristian Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi ... (vezi toată discuția)