avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Societate de telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Societate de telefonie mobila

Mi-am dat acceptul telefonic pentru prelungirea contractului cu inca 2 ani cu orange urmand ca apoi sa ma duc la un partener orange sa si semnez prelungirea, nu mam dus nu am semnat nimic, am sunat la cei de la orange sa reziliez contractul si am avut marea surpriza sa mi se spuna ca chiar daca nu am semnat miam dat acceptul verbal telefonic si va trebui sami respesct acest contract telefonic. Intrebarea mea este cum pot rezilia acest contract legal
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:34, 16 Decembrie 2010
in contract ce scrie ?
Notificare catre Orange prin care anuntati ca renuntati la acel "contract" de furnizare de servicii, in acelasi timp depuneti si o sesizare la OPC de domiciliu. Temeiul legal al demesurilor sunt prevederile din Legea nr.193/2000, republicata si cele din Legea nr.296/2004, republicata, modificate prin Legea nr.161/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila sicosul sicosul Buna ziua, Am un abonament la o firma de telefonie mobila, ianuarie 2010, cu numar portat din vodafone si cu achizitionarea unui telefon mobil la un pret ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract orange si returnare produs mbracau mbracau Buna ziua, Am incheiat un contract de telefonie cu Orangela Orange Shop in Auchan Titan, in data de 09.11 si as dori sa il reziliez fara plata nici-unei ... (vezi toată discuția)