avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

pot face o procura din strainatate unei persoane aflate in tara
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 19:46, 16 Decembrie 2010
Sigur că da. La un birou notarial apoi apostilați sau supralegalizați actul ori la ambasadă, consulat, caz în care nu mai e nevoie nici de apostilă sau supralegalizare nici de traducere.
Trebuie să cunoașteți toate datele din buletin ale persoanei pe care o împuterniciți și să scrieți exact ce anume trebuie să facă și la ce instituții să se prezinte în numele dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters160162 ContSters160162 Buna seara.As dori sa intreb daca eu ca sotie pot face succesiunea dupa sotul meu eu aflindu ma la lucru in strainatate printr -o procura.Mai precis daca sora ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)