avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contestatie amenda pe firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contestatie amenda pe firma

Buna seara .Cine ma poate ajuta cum un model pentru a contesta o amenda pe firma? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 05:34, 21 Decembrie 2010
Pentru ce a fost amendata firma ?
Buna seara, in primul rand vreau sa precizez ca magazinul este unul de tip aromateraphy. Domnul agent a scris in amenda ca magazinul functiona fara autorizatie si comercializa produse etnobotanice desi i-am explicat ca magazinul este inchis iar eu eram acolo pentru a elibera punctul de lucru si am martori care sa sustina acest lucru mi-a cerut sa ma legitimez. I-am arata actul de identitate si datele firmei.Domnul mi-a adus adus la cunostinta ca voi primi o amenda prin posta si a plecat fara sa completeze de fata cu mine nimic sau sa aiba vreun martor .Culmea este ca la 2 saptamani acelasi agent mi-a mai trimis o amenda cu aceleasi mentiuni doar ca suma era mai mare iar eu nu ma aflat la punctul de lucru pentru ca era inchis.
Sarcina probatiunii apartine politiei.
Dvs,trebuie sa faceti dovada celor relatate,in apararea dvs.
Aveti cele 15 zile de la primire, pentru a ataca cu contestatie procesul verbal la instanta competenta locului constatarii contraventiei.
Eu cred ca sansele sunt reduse,dar si ca pericolul comercializarii unor astfel de substante este foarte mare,mai ales in randul tineretului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traficul de droguri calaretulnegru calaretulnegru Buna Ziua!As dori sa ma ajutati daca aveti amabilitate in urmatoarea problema!In vara anului 2009,verisorul meu a deschis un magazin cu produse ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am fost gasit cu un plic de etnobotanice? caddylac caddylac Buna ziua,aseara in jurul orelor 23,am fost oprit de o patrula de politie,care m-au perchezitionat.Asupra mea a fost gasit un plic cu etnobotanice.Am spus ... (vezi toată discuția)