sau platit 4 ani din rate si au mai ramas 2 ani,,,,daca asigurarea plateste in continuare firmei de unde am cumparat masina,,mie nu imi da echivalentul egal la valoarea masinii pe care am avuto? vorbesc pt dauna totala,,,,,,,,multumesc,,,,,masina nu a fost inchiriata in lesing.,am cumparato in rate de la firma de la 0 km
Daca masina ati cumparat-o in rate si nu ati facut acte pe numele dv, masina ramane a firmei de unde ati cumparat-o pana la achitarea integrala a ei.In acest caz, la dauna totala, firma proprietara va primi c/v valorii reale a masinii la data daunei, daca nu ati incheiat cu firma care v-a vandut-o un contract cu alte clauze.
Dauna totala
willyco
Buna ziua. Am o intrebare, am avut un accident de circulatie din care masina a suferit dauna totala. Asigurarea rca a oferit aproape jumatate din pretul pe ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto
roxana-fig
Am obtinut \"dauna totala\" - accident auto. Asiguratorul vinovatului (RCA) imi ofera o suma mult prea mica (calculele in baza carora ofera aceasta suma sunt ... (vezi toată discuția)