avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... la dauna totala ,asigurarea plateste rate le ramase pt ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

la dauna totala ,asigurarea plateste rate le ramase pt masina,iar pagubitul ramana cu 0 lei si fara masina

sau platit 4 ani din rate si au mai ramas 2 ani,,,,daca asigurarea plateste in continuare firmei de unde am cumparat masina,,mie nu imi da echivalentul egal la valoarea masinii pe care am avuto? vorbesc pt dauna totala,,,,,,,,multumesc,,,,,masina nu a fost inchiriata in lesing.,am cumparato in rate de la firma de la 0 km
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
viocalp, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:38, 16 Decembrie 2010
Daca masina ati cumparat-o in rate si nu ati facut acte pe numele dv, masina ramane a firmei de unde ati cumparat-o pana la achitarea integrala a ei.In acest caz, la dauna totala, firma proprietara va primi c/v valorii reale a masinii la data daunei, daca nu ati incheiat cu firma care v-a vandut-o un contract cu alte clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)
Dauna totala willyco willyco Buna ziua. Am o intrebare, am avut un accident de circulatie din care masina a suferit dauna totala. Asigurarea rca a oferit aproape jumatate din pretul pe ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto roxana-fig roxana-fig Am obtinut \"dauna totala\" - accident auto. Asiguratorul vinovatului (RCA) imi ofera o suma mult prea mica (calculele in baza carora ofera aceasta suma sunt ... (vezi toată discuția)