avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii remuneratie administrator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii remuneratie administrator

Daca ma poate ajuta cineva am urmatoarea problema urgenta:
-administratorul este numit prin actul constitutiv fara a se specifica vreo remuneratie
-ulterior,la 2 ani de la infiintarea firmei se face o Hotarare AGA prin care se hotaraste ca administratorul va fi retribuit lunar cu 10.000 lei
-administratorul are contract individual de munca de 8 ore la o alta firma
Am urmatoarele nedumeriri:
-poate fi platit numai pe baza acestor elemente,fara a exista si un contract de mandat?
-ce contributii retin:impozitul salarii (16%), sanatate angajat (5,5%) si sanatate angajator(5,2%)?Este corect?
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Infiintare firma-ce presupune florenta_22 florenta_22 Buna zia, Vreau sa-mi infiintez un srl sau inteprindere individuala,cod 7.311,activitati ale agentiilor de publicitate,nu voi face eu productia,voi lua ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pt ctr mandat presedinte bloc pensionar iancuveronica iancuveronica Buna ziua, Sunt interesata sa aflu daca pentru un presedinte de bloc pensionar la limita de varsta, care are cu asociatia de proprietari contract de mandat, ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)