avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire carte de munca

1.La cat timp dupa incetarea contractului de munca mi se restituie cartea de munca cu inregistrarile aferente perioadei contractuale incheiate, daca locul de munca se afla in alta localitate decat ITM , care are sediul in Bucuresti?
2. Ce documente sunt necesare obtinerii unui cazier?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 17 Decembrie 2010
1. de regula dupa completarea acestuia ... maxim 30 zile
2. unn timbru judiciar , o taxa... CI ... va indruma cei de la serviciu " cazier " al politiei.
1. Daca societatea are sediul social in Bucuresti , de la ITM carnetul de munca se paote ridica intre 2 si 4 sapt ... trebuie sa va interesati la inspectorul la care este arondat fostul angajator care este situatia carnetului dvs.

In cazul in care acesta a fost ridicat de catre fostul angajator, puteti sesiza ITM-ul in privinta refuzului acesta de a va elibera carnetul de munca.

2. Acte necesare eliberare cazier judiciar
- actul de identitate;
- timbru fiscal în valoare de 2 lei;
- chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)
Cazier haller haller buna ziua! Daca am domiciliul in jud. Olt, pot obtine cazierul si de la Politia Mun Bucuresti ? Exista vreo sectie speciala sau de la oricare? Se plateste vreo ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa-mi ridic cartea de munca? lunajoy lunajoy M am angajat acun 2 ani la o firma , am lucrat acolo o luna si ceva...cu ei am incheiat un contract de munca insa nu stiu daca mi-au facut sau nu carte de ... (vezi toată discuția)