avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vreau sa renunt la serviciile de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau sa renunt la serviciile de telefonie mobila

Sunt total nemultumit de serviciile pe care mi le ofera vodafone si vreau sa renunt la abonament insa perioada contractuala expira peste 5 luni. Dak nu il mai platesc ce poti? stiu k a aparut o lege prin care pot incheia un abonament unilateral. ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 08:59, 17 Decembrie 2010

Abonamentele se semneaza ca urmare a unui contract incheiat cu firma furnizoare de telefonie mobila .
Pana la expirarea contractului,nu cred ca puteti renunta la acesta,decat cu plata unor despagubiri.
Notificati firma cu care aveti contract ca nu veti mai prelungi durata contractului
Buna dimineata !
Intr-adevar , colegul radu gabrian are greptate ...
Reversul medaliei : nu platiti ... se suspenda abonamentul ... plata penalitati intarziere ... etc. ...... dvs. decideti ...
Singurul lucru pe care il puteti face este sa solicitati firmei Vodafone cel mai mic abonament pe care il au ei in prezent, pentru a plati cea mai mica suma posibila timp de 5 luni si ulterior, cu cateva zile inainte de expirare a contractului sa cereti rezilierea contractului. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract orange melinte ion melinte ion Buna ziua, am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)