ana_lili_ica a scris:
am avut o rata la .................... de 37 lei pe luna si m-am trezit acum la incheierea contractului cu o suma de plata mai mare decat imprumutul pe care l-am facut la ei .concluzia a fost fiecare scadenta daca a fost depasita s-a penalizat cu 45 de lei.chiar daca intirzierea a fost de numai o zi.ce pot face cu hotii astia?
Stergeti, va rog, denumirea societatii implicate in discutie deoarece in forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Cred ca ar trebui sa cititi cu atentie contractul pe care l-ati semnat.
Este normal ca suma totala achitata de dvs. pe parcursul derularii contractului, sa fie mai mare decat cuantumul imprumutului.
Ceea ce nu este normal, este ca dupa ce ati achitat intreaga suma, conform clauzelor contractuale semnate/acceptate de dvs., sa vi se mai ceara sume suplimentare.
Luati in considerare faptul ca, scadenta debit, inseamna de regula, data la care suma/debitul, intra in contul societatii iar cuantumul penalitatilor trebuie sa fie calculat/solicitat, conform clauzelor contractuale, daca acestea nu sunt/declarate ca fiind/abuzive, desigur.