avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... este normal ca o penalizare la o societate nebancara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

este normal ca o penalizare la o societate nebancara sa fie mai mare decat rata propriu-zisa

am avut o rata la eurolines de 37 lei pe luna si m-am trezit acum la incheierea contractului cu o suma de plata mai mare decat imprumutul pe care l-am facut la ei .concluzia a fost fiecare scadenta daca a fost depasita s-a penalizat cu 45 de lei.chiar daca intirzierea a fost de numai o zi.ce pot face cu hotii astia?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 13:56, 17 Decembrie 2010
Vedeti daca aveau obligatia prin contract sa va trimita ...si chiar daca nu aveau formulati o petitie la OPC cu copie de pe documente contract , facturi plata, , notificare, etc. deoarece nu se stie ce mai gasesc ei.
Era bine sa cititi contractul din scoarta in scoarta si dupa aia sa postati nelamurirea...in felul asta stiati ce obligatii aveati in contract si ce drepturi v-au incalcat.
In felul asta discutam despre ceva mai concret.
Ultima modificare: Vineri, 17 Decembrie 2010
ContSters158230, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de asigurare anualã marian_chipu marian_chipu Bună ziua. În anul 2006 am făcut un împrumut și odată cu el am semnat și o poliță de asigurare. Neavând toți banii mereu am achitat ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie -credit de consum adno adno ce trebuie facut in cazul in care la un credit de consum in care ratele se plateau la magazin ;(in acest caz: editat) ; au fost platite la zi in primii 2 ani ... (vezi toată discuția)
Contract de credit cu card de la bcr dima ion dima ion In urma cu trei ani de zile am luat un credit pentru cumpararea unui calculator si a unor componente . Acest credit a fost de 9000 de roni, totul bine si ... (vezi toată discuția)