avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activitate principala
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activitate principala

Am rugamintea de a imi spune daca in cazul unei societatii cu o singura activitate principala, aceasta are dreptul sa se foloseasca si de celelalte activitati secundare fara ca ele sa fie trecute la rubrica "activitate principala".
In speranta ca m-am facut inteleasa, va multumesc pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 14:27, 21 Iunie 2008
in actul constitutiv al unei societati comerciale obiectul de activitate aferent este compus din:
1. Activitate principala, intotdeuna doar una sigura;
2. activitati secundare ( care pot fi una sau mai multe)
Acestea sunt codificate potrivit codului CAEN.
se poate desfasura oricare din activitatile declarate in actul constitutiv, cu precizarea ca, inainte de inceperea activitatii, acestea trebuie autorizate la registru.
Multumesc pentru promptitudine.
Sa inteleg ca trebuie facuta o cerere speciala pentru a autoriza acea activitate secundara. Exista ceva tip?
E vorba de o simpla inregistrare a activitatilor secundare la registrul comertului. Se depune o cerere tip [ link extern ] >
Andreea Lisievici a scris:

E vorba de o simpla inregistrare a activitatilor secundare la registrul comertului. Se depune o cerere tip [ link extern ]

Nu se lanseaza pagina web
Observ ca ii mai adauga la adresa niste semne. Adresa e [ link extern ] >

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen manu1 manu1 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde pot incadra in codul caen:servicii resurse umane si ce acte imi trebuiesc pentru schimbarea codului caen in activitatea ... (vezi toată discuția)