avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA avans prestari servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

avans prestari servicii intracomunitare

O firma din Ro neinregistrata in registrul operatorilor intracomunitari poate primi de la o firma din UE, platitoare de TVA, careia ii presteaza servicii informatice, avansuri si sa faca factura pentru aceste avansuri in momentul inregistrarii in ROI sau trebuie sa astepte neaparat mai intai sa se inregistreze in ROI si apoi sa ceara banutii?
Cel mai recent răspuns: amalia2009 , utilizator 15:51, 17 Decembrie 2010
Conform art.158 cu 2, alin 3, intai trebuie sa se inregistreze in ROI si apoi sa presteze servicii.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari alexpetre15 alexpetre15 Salut ! As dori sa aflu informatii despre inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari . Am o [b]firma de intermediere[/b], firma este la inceput ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)