avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

buna ziua;urmeaza sa ma angajez si as vrea sa stiu la ce sa fiu atent cand semnez contractul de munca?care ar fi zonele sensibile pt mine?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 15:16, 17 Decembrie 2010
La toate dispozitiile inclusiv la cere pe care le-ati negociat(salariu...)
Trebuie sa cititi contractul iar acesta trebuie sa contina toate datele negociate.
Valoarea salariului, preavizul la concediere de 20 zile lucratoare, preavizul la demisie 15 zile calendaristice, daca sunt mentionate bonusurile promise: tichete, telefon, cursuri de calificare........
Daca angajatorul specifica bonusurile intr-un act aditional sa il prezinte pentru semnare.
Este bine sa vi se prezinte de la inceput fisa postului si ea sa contina doar sarcinile negociate......mai tarziu se poate sa va treziti ca sarcinile sunt altele.
Toate prevederile şi clauzele contractului de munca sunt importante, fiecare avind rolul si importanta specifica. Ceea ce trebuie observat in principiu ar trebui sa fie existenta punctelor referitoare la perioada pentru care este incheita contractul individual de munca, corespondenta felului muncii (ocupatie si functie) cu dorinta dvs., precum si atributiile postului, care nu reprezinta decat o concretizare a felului muncii.Acestea trebuie trecute in fisa postului, care este anexa a CIM, deci parte integranta a acestuia!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post utilizator15 utilizator15 Fraza\" Respecta si duce la indeplinire toate dispozitiile date de un sef ierarhic superior\" intr-o fisa de post este legala? Multumesc! (vezi toată discuția)
"alte indatoriri"-fisa postului buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si \\"alte indatoriri\\"? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)