avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul concediu pre si post natal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul concediu pre si post natal

buna ziua. am urmarit toate subiectele si exemplele dv. pe aceasta tema, am citit si paragrafele de lege la care ati facut referire si am inteles cum se calculeaza indemnizatia pentru acest tip de concediu. dar...contabila firmei la care lucrez refuza sa faca acelasi lucru ca si mine...adica sa se informeze si sa-si corecteze modalitatea de lucru din cauza faptului ca "pentru celelalte cazuri similare din firma a calculat aceasta indemnizatie la fel: a retinut si somaj, si impozit, si sanatate"...iar suma calculata de ea este mai mica decat cea calculata de mine.
intrebare: unde as putea face o sesizare pentru un control si daca as mai putea recupera diferentele de bani care mi se cuvin?
multumesc foarte mult pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de odihna Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema, insa nu sunt pe deplin lamurita. Ceea ce nu am inteles este daca aceasta indemnizatie de concediu se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical buna ziua, daca poate sa ma ajute cineva in calculul unui concediu medical. am un angajat incadrul unei asociatii si are CM ultimele 5 zile din luna august, ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)