buna ziua. am urmarit toate subiectele si exemplele dv. pe aceasta tema, am citit si paragrafele de lege la care ati facut referire si am inteles cum se calculeaza indemnizatia pentru acest tip de concediu. dar...contabila firmei la care lucrez refuza sa faca acelasi lucru ca si mine...adica sa se informeze si sa-si corecteze modalitatea de lucru din cauza faptului ca "pentru celelalte cazuri similare din firma a calculat aceasta indemnizatie la fel: a retinut si somaj, si impozit, si sanatate"...iar suma calculata de ea este mai mica decat cea calculata de mine.
intrebare: unde as putea face o sesizare pentru un control si daca as mai putea recupera diferentele de bani care mi se cuvin?
multumesc foarte mult pentru raspuns
Concediu medical
buna ziua,
daca poate sa ma ajute cineva in calculul unui concediu medical. am un angajat incadrul unei asociatii si are CM ultimele 5 zile din luna august, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.