avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum gasesc o firma de asigurari de sanatate acreditata ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum gasesc o firma de asigurari de sanatate acreditata in germania ?

Matusa mea pleaca la munca in ianuarie in Germania si angajatorul ii cere sa mearga cu asigurarea de sanatate facuta de aici. La ce firma de asigurari romaneasca, acreditata in germania ma sfatuiti sa o trimit pentru o asigurare de sanatate minima, pentru 3 luni si cam cat costa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:26, 17 Decembrie 2010
Fiecare asigurator are tarifele si conditiile sale si aproape toti asiguratorii de pe piata incheie si asigurari de sanatate. Puteti sa va adresati la oricare dintre ei sau la un broker de asigurare care sa va caute o varianta cat mai convenabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco fara fransiza wap54 wap54 Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti daca stiti ce firma de asigurari mai face asigurare CASCO cu fransiza zero? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)
Casco valabil in strainatate alyadavid alyadavid Voi aduce masina personala in Franta unde locuiesc acum. Exista vreo asigurare casco prin care, in urma unui accident minor in Franta, masina sa fie reparata ... (vezi toată discuția)