avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CASCO fara fransiza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CASCO fara fransiza

Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti daca stiti ce firma de asigurari mai face asigurare CASCO cu fransiza zero?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:29, 5 Septembrie 2014
buna ziua,

o sugestie ar fi sa verificati in lista de mai jos, pentru ca, in functie de domiciliul dvs, sa alegeti broker-ul de asigurare pe care sa-l contactati, pentru a va trimite o oferta a asiguratorilor CASCO fara fransiza cu care lucreaza.

[ link extern ] /

succes!
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Exista firme care fac polite CASCO fara fransiza, insa cu prima majorata mult.
Chiar pe internet puteti gasi.Un exemplu ar fi aici:
[ link extern ]
Buna ziua! Indraznesc sa va contrazic. Site-ul www.asiguratorulm.eu este site-ul unui broker de asigurare.
Avantajul cererii de oferta casco pe pe pagina specificata de dumneavoastra, respectiv [ link extern ]
nu poate decat sa avantajeze un client care cauta o varianta cat mai ieftina de asigurare casco fara fransiza.

Brokerul de asigurare negociaza tarifele cu toti asiguratorii si ofera clientului cel mai mic tarif posibil.Brokerul de asigurare niciodata nu majoreaza primele pentru ca nu poate. El oferteaza in platformele tuturor asiguratorilor si prezinta clientului tote ofertele. Ulterior, in functie de alegerea acestuia ia oferta si merge cu ea la asigurator unde poate cere reduceri comerciale ce uneori sunt considerabile.

Multumesc pentru amabilitate.
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
Admin, administrator
Informatia @asiguratorul? este valabila doar pentru brokeri. Asiguratorii au oferte directe incepand de la politele fara fransiza si cu cateva fransize in crestere, prima fiind micsorata corelat cu marimea fransizei.
Daca se pleaca de la o prima cu fransiza (cazul @wap54), este evident ca cea fara fransiza este mai mare la acelasi asigurator.
Exista asiguratori care nu fac polite fara fransiza, raportat la diferite repere(varsta proprietar, istoric evenimente, varsta autovehicul).In aceasta idee, se pot cauta/gasi oferte fara fransiza si pe net, urmand a se contacta direct asiguratorul convenabil. Site-ul brokerului are avantajul ca poti gasi oferte de la mai multi asiguratori la un loc.
Si in fine, cine ma opreste sa aleg o oferta mai scumpa? B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fransiza casco- a doua dauna Ana_MariaO Ana_MariaO am semnat de 3 ani un contract de asigurare CASCO pt auto. In cursul acestui an am avut doua daune. Fransiza din contract este-pentru prima dauna 5% din ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari/colaborator mariananitu mariananitu Buna ziua, Am fost de curand la un targ de job-uri unde am depus CV-ul si la o societate de asigurari. Ulterior am fost contactata de ei, spunandu-mi ca imi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire agent de asigurare/broker hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: societatea noastra pentru incheierea politelor de asigurare auto a imputernicit brokerul X de ... (vezi toată discuția)