avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model plangere impotriva actelor procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model plangere impotriva actelor procurorului

Am primit o rezolutie de NUP la o plangere impotriva unor persoane pt. fapte ca tulburare posesie, furt, distrugere,violare de domiciliu.
Motivul a fost acela ca "nu exista indicii cu privire la faptul ca persoanele vatamate ar fi posedat suprafata de teren".
La dosar au adresa primarie ca nu am fost puse in posesie cu terenul si au invocat si asta.
In fapt, noi avem proces verbal de punere in posesie din anul 1994,pentru 1000 mp, restul 500 mp era ocupat de o cladire a morii, care a fost tot a familiei noastre.
In anul 2002 ni s-a intocmit titlu de proprietate pentru intreaga suprafata de 1500 mp, caci cladirea morii a fost distrusa si nu mai figureaza in scripele primariei.
Pentru faptul ca au patruns pe terenul nostru si au continuat distrugerea zidurilor morii si si-au insusit caramizile, pentru ca ne-au arat 484 mp de teren, si apoi au inceput construirea unui gard pe doua laturi, tot pe terenul nostru, au primit NUP. Motivul:au avut acordul unui domn despre care stiau ei ca bunicul lor a construit moara. Dar domnul respectiv declara "ca si-a dat acordul sa ne ocupe terenul pentru ca este proprietar, dar nu detine documente". Adica noi am platit impozit, detinem act partaj din 1947, titlu de proprietate din anul 2002 si nu suntem posesoare??
Ajutati-ne cu un model de plangere la judecatorie, caci am parcurs toate etapele pana aici.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 18 Decembrie 2010
Pai,cei care v-au incalcat proprietatea,stiau ca va apartine?Din ce relatati,au fost indusi in eroare de cel care le-a dat acordul.

Daca nu cunosteau ca proprietatea este a dumneavoastra,solutia este corecta.

Pentru insusirea caramizilor,ar trebuie cercetati pentru furt calificat.
Stiau ca ne apartine
Pentru a formula o astfel de plangere,trebuie cunoscute actele si lucrarile dosarului.
In astfel de situatii stare de fapt si starea de drept trebuie sa fie pertinent exprimate pentru a avea sanse reale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala emiliana emiliana 1.Daca am facut o plangere penala acum 3 luni, pot sa citesc declaratia data de parat? sau organul poate sa ma informeze ce a declarat paratul? 2. Am facut ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau granituire? arad33 arad33 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)