avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intru la puscarie sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intru la puscarie sau nu?

an gajatorul meu ma acuzat de furt
am fost de acord sa dau testul cu poligarful
1 intrebare ai inselat pe cineva care avea ingredere in tine raspuns nu raspuns corect
2 ai furat la celelalte locuri de munca raspuns nu raspuns corect
3 ai furat (in afara de cele declarate (fructe) ) altceva in viata ta raspuns nu raspuns corect
4 ai sustras bani din incasari (in afara de cele declarate (surplusuri) raspuns nu raspuns gresit(cica mint)
mi e mi se pare ca prima intrebare se cam bate cap in cap cu intrebarea 4 si mi se pare ceva suspect:
1 nu mi sa aratat graficul,2 graficul era scos la imprimanta in alta camera nu in cea in care dadeam testul
3 acum zice ca in nu stiu ce data am vandut ceva si nu am declarat si ca are si 2 martori( 1 care e bun prieten si vecin cu el, iar al doilea este un fost angajat care lam prins furand)
nu am mai vrut sa mai dau inca o data testul sa imi puna iar alte serii de intrebari ce poate sa imi faca
eu stiu ca nu am vandut ca nu am furat nu am alte antecedente nu am furat de la celelalte firme unde am lucrat nu am furat altceva in afara de fructe in viata asta. rog daca se poate un raspuns rapid penru ca maine ma chemat sa vb iar cu el
Nu ai pus intrebarea ca sa pot sa-ti raspund.
Daca vrei sa stii daca poti refuza testul cu poligraful? da poti, oricum nu e relevant in instanta.:O
Romy a scris:

Nu ai pus intrebarea ca sa pot sa-ti raspund.
Daca vrei sa stii daca poti refuza testul cu poligraful? da poti, oricum nu e relevant in instanta.:O

pai cu martorii astia 2 daca sa zicem ca ma actioneaza in instanta poate sa castige procesul neavand alte dovezi sau martori?
dar corpul delict ce era si ce valoare are?
il aveai pe inventar?
skypynel a scris:

angajatorul meu ma acuzat de furt
am fost de acord sa dau testul cu poligarful
1 intrebare ai inselat pe cineva care avea ingredere in tine raspuns nu raspuns corect ......
3 ai furat (in afara de cele declarate (fructe) ) altceva in viata ta raspuns nu raspuns corect
4 ai sustras bani din incasari (in afara de cele declarate (surplusuri) raspuns nu raspuns gresit(cica mint) mie mi se pare ca prima intrebare se cam bate cap in cap cu intrebarea 4 si mi se pare ceva suspect:1
3 acum zice ca in nu stiu ce data am vandut ceva si nu am declarat si ca are si 2 martori( 1 care e bun prieten si vecin cu el, iar al doilea este un fost angajat care lam prins furand)
nu am mai vrut sa mai dau inca o data testul sa imi puna iar alte serii de intrebari ce poate sa imi faca
eu stiu ca nu am vandut ca nu am furat nu am alte antecedente nu am furat de la celelalte maine ma chemat sa vb iar cu el

#-o , du-te iar la poligraf intrebarile vor fi:
1. il cunosti pe x ( bun prieten si vecin cu ......
2. ai inselat pe cineva care avea incredere in tine :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal arara arara Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie 1. daca politia poate sa hotarasca daca un dosar este penal? 2. persoanei caruia i s-a intocmit dosar penal trebiue ... (vezi toată discuția)
Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)