avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... COLINDE pentru CEI DRAGI.
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

COLINDE pentru CEI DRAGI.

Se apropie SARBATORILE de IARNA, un bun prilej de a oferi celor dragi COLINDE


[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
ContSters179589, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 05:50, 30 Decembrie 2010
INA - O ce veste minunata
[ link extern ]
[ link extern ]

[ link extern ]
Nicolae Furdui Iancu - Colinde Tezaur Folcloric 1990
[ link extern ]
ANASTASIA LAZARIUC & TRINITY-COLINDE DE CRACIUN .
[ link extern ]
Simona (Etno) & Ion (RoMania) -Colind de Craciun
[ link extern ]
RAOUL " ASTA-I SARA DE CRACIUN "
Colind pentru cei departe de tara
[ link extern ]

Asta-i seara de Craciun
[ link extern ]
Daca nu mai credeti in Mos Craciun, va indemn sa credeti in ceea ce inseamna el. Asadar, i-am scris Mosului ce doresc pentru voi.



Draga Mos Craciun te rog :

1. sa le indeplinesti prietenilor si colegilor mei toate dorintele, sa le umpli inima cu caldura pentru ca si ei au inceput sa uite, cum uit si eu, cat de frumoasa e viata si se zbat pentru lucruri marunte.

2. sa ii faci sa vada "lumina" pe cei care o cauta cu atata disperare si sa le dai pacea interioara celor care se lupta cu ei insisi.

3. sa le spui tuturor prietenilor si colegilor mei ce mi-ai spus si mie, inca din copilarie, despre prietenie, despre sinceritate si despre minciuna, despre rautate si bunatate...

4. sa le spui ca, desi poate au progresat si au devenit mai avuti si, poate, mai aroganti, raman, in ochii prietenilor vechi, tot asa cum i-au cunoscut prima data si ca au intotdeauna posibilitatea sa revina la caldura si sinceritatea vremurilor nu chiar asa de indepartate. Si, mai ales, sa le spui, Mosule, sa nu caute doar bogatia ca si aceasta dispare, asa cum dispar toate pe acest pamant.

5. sa ne dai tuturor o viata lunga, in care sa incercam sa schimbam tot ce nu ne place in lume, in care sa ne gasim fiecare propria cale dreapta si undeva, la o incrucisare de drumuri, sa ne putem intalni cu un zambet pe buze si apoi sa ne continuam, impacati, calatoria pe acest pamant.

6. prietenilor si colegilor mei ce isi doresc bani, sa le dai acesti bani, dar da-le si ochi buni sa vada pana nu e prea tarziu ca asta nu inseamna totul. Aminteste-le ca in viata exista doua tragedii: una este sa nu obtii ceea ce-ti doresti, cealalta e sa obtii…

7. spune-le , tuturor, ca prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului, insa multi dintre noi ramanem cu inima impietrita. Craciunul are ceva in plus fata de restul momentelor; asadar, indeamna-i sa devina mai buni! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata mai buna,intreaga lume va fi mai frumoasa .


SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi !

Cu drag, tuturor,
[ link extern ]
[ link extern ]
P.S. Primit si dat mai departe...
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2010
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Craciun fericit!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)