avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Analizã a contribuþiei soþilor la înfiinþarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Analizã a contribuþiei soþilor la înfiinþarea unor societãþi comerciale. Implicaþii în cadrul partajului.

Sunt student la drept si as dori sa scriu un articol cu tema urmatoare: Analiză a contribuţiei soţilor la înfiinţarea unor societăţi comerciale. "Implicaţii în cadrul partajului." Unde as putea gasi informatii/bibliografie despre asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:30, 19 Decembrie 2010
In tratatele si lucrarile de drept comercial * de ex. St.Carpenaru, in revista de Drept comercial dar si culegerile de parctica judiciara ale instantelor privind partajul bc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare publicatie Alin Gheorghe Alin Gheorghe buna! as vrea sa pot publica o revista. nu stiu insa daca e nevoie sa imi deschid o societate comerciala pt asta sau pot doar sa scriu articolele si sa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de niste sfaturi... celina celina Salut ! Am de redactat o lucrare cu tema [b]"Rezolutiunea conventionala. Pactele comisorii. Avantaje si dezavantaje ale sistemului dualist de organizare ... (vezi toată discuția)
Actele de liberalitate ce pot fi facute de societatile comerciale catalina_rusca catalina_rusca buna seara, as vrea sa ma sfatuiti in legatura cu o tema pt o lucrare intitulata \"actele de liberalitate ce pot fi facute de societatile comerciale\". pot ... (vezi toată discuția)