procmarci a scris:
Deoarece ati fost condamnat in baza art. 87 alin (1) Codul rutier, permisul a fost anulat.
Pentru a capata alt permis, trebuie sa va prezentati la Politie daca a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei ori suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.
Daca hotararea a ramas definitiva in luna martie 2010, va puteti prezenta in martie 2011 la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior. (vezi art.116 alin. 1 pct. b OUG 195/2002).
.
Buna seara incerc si eu sa gasesc un raspuns la o astfel de intrebare dar nu reusesc si incerc sa solicit aici o mana de ajutor. Am permisul anulat cf art. 114 si teoretic anul viitor in ianuarie 26 data sentinteti se implineste anul prevazut la art 116 dar nu am gasit nicaieri unde scrie ca trebuie sa urmez o noua scoala de soferi cu ore la legislatie cu ore de condus si cu toata scolarizarea platita. Ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea: TREBUIE SA MA REINSCRIU LA O NOUA SCOALA DE SOFERI? Daca nu este prea mare deranjul as dori sa stiu si conform caror acte normative trebuie sa mai fac o scoala noua?